FV2020, the final words..

Deze vrolijke kikker die ik gekleurd heb met de spullen uit Emma’s verrassingsdoos, geeft goed weer hoe deze week is geweest 😀

De afgelopen week heb ik met volle teugen genoten! Van de camping, de omgeving, het fietsen, van alles eigenlijk!

Mijn huis voor een week!

Ik mocht logeren in een fantastische oude bus op mini-camping Aachterum. Een camping die werkelijk piekfijn in orde was met rust, schoon en modern sanitair en verder alle gemakken die je nodig hebt. En waar ik allerhartelijkst ontvangen werd! Wat mij betreft ga ik volgend jaar terug voor de vakjes oostelijk van Erp!

Prachtig rijden hier!

De omgeving hier is fantastisch! Een stuk groener dan rondom Moerdijk en ook opvallend gevarieerd. Stukken met bos en heide, “populieren county” rondom Schijndel en veel mooi, en groen, akkerland. En dat gecombineerd met weinig verkeer en leuke bezienswaardigheden, maakt dit tot een perfecte fietsomgeving 😊 En uiteraard heb ik ook erg geboft met het weer, op wat miezer na geen regen en een prima temperatuur!

Voor de tegelaars, zo ziet het er nu uit 😊

Uiteraard wil ik ook nog even wat cijfertjes met jullie delen. Zoals jullie hebben kunnen lezen had ik drie fietsen mee: mijn trike, mijn Kona Penthouse en mijn Varna Tour handbike. Ik heb ze uiteraard ook alledrie gebruikt:

 • Kona: 4 ritten, 303 km
 • Trike: 3 ritten, 258 km
 • Varna: 3 ritten, 91 km

Bij elkaar dik 650 km 😊

En was het dan de moeite om verschillende fietsen mee te sjouwen? Jazeker! Door het variëren was het nog leuker. En ondanks dat ik maar 91 km gehandbiked heb, vormde die een welkome afwisseling 😊

En dan de vakjes scores:

 • 344 nieuwe vakjes gevuld
 • cluster met 559 vergroot
 • vierkant van 24×24 naar 31×31

Helemaal niet slecht!

Ik heb de smaak van het tegelen weer helemaal te pakken en ik wil ook vanuit thuis weer wat langere afstanden dan de “Corona-ritjes” van 35 km gaan rijden.

Wat was dat leuk om daar iedere dag een vakje van te mogen openmaken!

Tot slot wil ik Winnifred, Emma en Jasper bedanken dat ze mij, in deze toch wat turbulente tijden, deze week fietsen hebben gegund!!!

Nog even teruglezen? Dat kan!

 • Dag 1: over dingen vergeten en een verrassingsdoos…
 • Dag 2: over reuze spinnen en gigantische aardbeien…
 • Dag 3: over een vogel op een koe en de Steeg…
 • Dag 4: over een Maria grot en een hele grote mol…
 • Dag 5: over een knalpot-vis en testosteron…
 • Dag 6: over een augurkenboom en inktvissen…
 • Dag 7: over nandoes en een trip down memory lane…
 • Dag 8: over een groene hemel en Abba…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s