Planning 2020

Toertochten
Door persoonlijke omstandigheden en de Corona-crisis kan ik voor 2020 weinig fietsactiviteiten vooruit plannen. Tot dusver staan de volgende ritjes op het programma:

Toertochten

  • 14-3, 11-4 en 9-5-2020: Grenspalenklassieker: In drie etappes van Vaals naar Zeeland langs 369 grenspalen! Heb er zin in! >> AFGELAST
  • 5-6-2020: NIMMA ambtenaren toertocht. Voor de laatste keer vanuit Nijmegen. Hopelijk krijg ik dit jaar meer collega’s mee… >> AFGELAST

Hopelijk volgt er nog meer in de loop van het jaar.

Corona-ritjes
Vanwege de Corona-crisis en de lockdown, heb ik besloten om zoveel mogelijk te rijden in mijn directe omgeving. Dit is conform de adviezen van de wielerunie en wel zo slim. Dat wil dus zeggen dat ik zoveel mogelijk dagelijks hetzelfde Corona-ritje van 35 km fiets om mijn conditie op peil te houden. Sinds ik begin mei een twee drie vier handbikes heb gekocht, komen daar ook vaste handbike rondjes bij.

Fietsvakantie
Ik hoop dit jaar in ieder geval een korte fietsvakantie te kunnen doen. Het geplande rondje Nederland zat er niet in vorig jaar en ook dit jaar acht ik de kans klein dat dat mogelijk is. Maar misschien is een paar dagen weg wel mogelijk, we gaan het zien!

Fietsdoel… in gevaar door de Corona-crisis…
Voor 2020 ging ik wederom voor 200 km gemiddeld per week. Dat blijkt helaas erg lastig haalbaar te zijn door de Corona. We maken er maar het beste van en ik hoop dat in 2021 de situatie weer wat meer richting normaal gaat.