Over dit blog

Dit blog gebruik ik om een soort online dagboek bij te houden van mijn fietsritten. Uiteraard doe ik dat ook op Strava maar die informatie is niet zo toegankelijk en te doorzoeken voor niet-Stravaleden.

Bij alle ritjes en andere blogposts wordt minimaal 1 foto geplaatst en wordt zo mogelijk verwezen naar Strava met een directe link. Daar zijn dan vaak meer foto’s te vinden alsook meer info over de lengte van de rit etc.. Er staan intussen (stand augustus 2018) bijna 1.400 foto’s op Strava…

Daarnaast ben ik ook een enthousiast sleutelaar en altijd op zoek naar manieren om mijn fietsen beter te maken. Ook daarover zal ik af en toe schrijven. Zo heb ik o.a. op basis van een oude Koga Miyata Valleyrunner frame een winterfiets gebouwd en ben ik begin 2018 gestart met de bouw van een trike op basis van een KMX framekit.