Wie is Erik?

Mijn naam is Erik en ik ben geboren in 1972. Samen met mijn echtgenote Winnifred en onze kinderen Emma en Jasper, woon ik in Moerdijk, een klein dorp langs de A16 tussen Breda en Dordrecht.

Ikzelf als Funko Pop, gemaakt door mijn dochter Emma šŸ˜Š

Ik werk sinds begin 2019 als data engineer/analist bij de Gemeente Oosterhout, een nieuwe uitdaging waar ik erg enthousiast over ben! Mijn expertise zit op het gebied van Datawarehousing, Business Intelligence, SQL Server, Big Data en data science. In het verdere verleden heb ik o.a. gewerkt als applicatiebeheerder, Planning en Control adviseur en als teamcoƶrdinator Financiƫn.

In september 2016 vond ik het toch eindelijk tijd worden om iets aan mijn conditie te doen en ben toen gaan fietsen naar mijn werk. Hoe dat is afgelopen lees je hier. Een tipje van de sluier: intussen is fietsen mijn grootste hobby šŸ™‚ Daarnaast ben ik een enthousiast (smartphone) fotograaf, een paar mooie foto’s bij een rit zijn belangrijker dan een hoog gemiddelde šŸ˜‰ Fiets gerelateerde foto’s vind je op Erik fietst, ander werk kun je vinden op mijn fotoblog: Erik fotografeert!

Ik vind het ook erg leuk om aan mijn fietsen te werken om ze steeds een beetje beter te maken. Ook hou ik ook van wandelen en schrijven en ook daarvan zie je genoeg terug op dit blog!

Groet,
Erik

Volg mij via Strava