BEDROEVEND!

Triest, triest, triest…

Bedroevend
Wat een armetierig sportjaar voor mij zeg! Door Corona, en dus thuiswerken, veel slecht weer en met name ook mijn nieuwe fotografie hobby, heb ik echt abominabel weinig fiets kilometers gemaakt… Desondanks heb ik mijn cluster en vierkant nog best aardig weten te vergroten. Maar dat heeft meer te maken met goed plannen dan met monsterlijke ritten…

Het begon veelbelovend
Het jaar begon nog aardig met twee korte “thuiswerkplek ontsnappingsvakanties met fiets” naar de Veluwe en Limburg maar daarna werd het er niet beter op. Met het aanhoudende thuiswerken zag ik mijn woon-werk kilometers verdampen en ik kon me er niet echt goed toe zetten om te blijven fietsen… Het vlees is zwak…

Lichtpuntje
Wat wél is gelukt is om iedere dag een activiteit op Strava te zetten! Al zijn het wel veel kleine wandelingen door het dorp… Dat was een voornemen dat ik vorig jaar gedaan had en dan is dus gelukt 😊

2022
Hopelijk mag ik komend jaar weer meer naar het werk! En waait die Corona eindelijk een beetje over… Ik hoop ook dat ik een betere balans vind tussen de tijd die ik in het fietsen en in het fotograferen steek. Want één ding is zeker, al is fotograferen zeker zo leuk, voor je conditie en gewicht doet het niets!

Rest mij nog jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2022 te wensen!


5 gedachtes over “BEDROEVEND!

 1. Corona heeft roet in het eten gegooid.
  Troost je het kan altijd slechter. Ik heb een hartinfarct gehad met een hartfalen erachteraan. Mijn hart draait op 20% en mijn hartkamer is opgerokken. Ook er is 15 liter vocht uit mijn benen gehaald.

  2022 word een onzeker jaar. Ik hoop na een jaar revalidatie weer te mogen fietsen maar verbetering is niet gegarandeerd.

  Like

 2. Hallo Erik,

  Beste wensen voor het nieuwe jaar en ik hoop ook voor je dat er meer gefietst kan worden.
  Pieter, ook voor jouw de beste wensen, en vooral een betere gezondheid gewenst!

  Erik ook voor mij minder kilometers, deels door hartproblemen, deels door een operatie aan m’n voet, maar zoals je terecht opmerkt, geneuzel, want het kan altijd erger,,,,,,,,,

  Like

  1. Ik fiets momenteel idd een stuk minder.. Dat komt o.a. door het vele thuiswerken door Corona en vooral ook door mijn fotografie hobby. Met dat laatste ben ik veel tijd kwijt, ik heb bijna iedere week wel een shoot en ook de voorbereiding en nabewerking daarvan kost veel tijd… Maar ik haal daar wel veel energie uit.

   Nu we weer meer naar kantoor mogen verwacht ik ook wel weer meer te gaan fietsen! Want dat is toch ook nog steeds erg leuk 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s