Rooie Zondag

Op 17 oktober vond in Breda de “Rooie Zondag” plaats: “de gezelligste kermiskoers van Nederland” zoals ze zelf verkondigden. Tijdens deze koers was er ook aandacht voor de brede sport en werd er onder andere een officiële handbike wedstrijd gereden. Drie van de leden van mijn handbike groep deden ook mee en twee daarvan waren degenen die ik heb gevraagd om model te willen staan voor de tijdschrift cover die ik moet maken voor de fotografie cursus die ik doe bij de Nieuwe Veste! Reden te meer dus om daar foto’s te gaan maken! Daarnaast leek het me ook gewoon erg leuk om eens een echte handbike wedstrijd te zien en ook naar de fixed gear race keek ik uit.

Hieronder een paar foto’s, op erikfotografeert.com vind je een uitgebreid verslag met veel meer beelden!

Een gedachte over “Rooie Zondag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s