Diverse foto’s mei 2019

Afgelopen weken heb ik vooral heel veel gesleuteld aan de Mango en erg weinig gefietst… En dus ook weinig te melden hier. Gelukkig hebben we de foto’s (van mijn woon-werk verkeer) nog 😀

MangoFietsNaarJeWerkDag2019 (1b)
20-5-2019: Voor de foto bij post van de Gemeente Oosterhout op LinkedIn in het kader van de Fiets naar je werk dag 2019 op 23 mei, had communicatie mij benaderd…
MangoFietsNaarJeWerkDag2019 (3b)
20-5-2019: Men wil als werkgever Gemeente Oosterhout een voorbeeldfunctie hebben en vonden het leuk een collega met een aparte fiets daarbij af te beelden. Dit zijn foto’s van die “fotosessie”, ze zijn best goed gelukt vind ik!
19-5-2019: Een duwboot vaart net de Volkeraksluizen in tijdens een ritje vakjes vullen in de Hoekse Waard
19-5-2019: Zicht op het leuke haventje van Oud Beijerland tijdens een ritje vakjes vullen in de Hoeksche Waard
6-5-2019: Nee, dit is niet echt gevaarlijk, de afgelopen 3 jaar heb ik hier nog nooit ook maar één trein gezien! Vraag me serieus af of dit spoor nog wel gebruikt wordt…
6-5-2019: Een trike, zomaar in het wild in Oosterhout!! Helaas wel een onoplettende rijder, want ik moest vol in de remmen toen hij ineens zonder hand uitsteken naar links ging (en nee, ik zat er niet te kort op, ik reed links van het midden een stuk achter hem, goed zichtbaar in zijn spiegel…)
6-5-2019: Goedemorgen!!
5-5-2019: De CabrioMango tijdens een testritje met mijn dochter
5-5-2019: Altijd leuk, rondje fietsen met mijn dochter!
2-5-2019: Van dit soort lichtval wordt ik altijd erg blij tijdens een ritje naar het werk 😊
2-5-2019: Zicht over het (HSL) spoor op een mistige en koude ochtend
1-5-2019: Dagelijks passeer ik de dichtgetimmerde, verlaten en vervallen huizen langs de Moerdijkseweg… Onteigend in het kader van het m.i. volstrekt onnodige nieuw aan te leggen logistiek park bij Moerdijk… Waarvan het maar zeer de vraag is of het er ooit komt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s