Voor het eerst naar Gemeente Oosterhout!

Voelde me net een bloemist met die enorme bos bloemen! Wel erg attent!

Het is niet mijn gewoonte om woon-werk ritjes op dit blog te zetten, maar deze was wel héél speciaal! Vandaag ben ik namelijk, na bijna 24 jaar bij de Gemeente Breda te hebben gewerkt, begonnen als data analist bij Gemeente Oosterhout! Een grote stap waar ik erg veel zin in heb maar ook best wel spannend vind…

Zulke mooie paden, zoals dit langs het Markkanaal, zaten niet in mijn woon-werk rit naar Breda!

Uiteraard wil ik zoveel mogelijk met de fiets naar mijn werk blijven gaan. De enkele reis afstand is met ca. 22-24 km zo’n 2-3 km langer dan de rit naar Breda. Ik kan echter veel meer variëren en daar kijk ik nu al naar uit!

Slotje Limburg (1454), één van de resterende vijf slotjes van Oosterhout. Tot 1980 was dit het gemeentehuis, jammer genoeg nu helaas niet meer…

Vandaag met de Kona Penthouse naar Oosterhout gereden. Ik had twee grote tassen bij me en deze fiets is de enige met een rek waar die aan kunnen… Het was al een hele tijd geleden dat ik daarop gefietst had en eigenlijk is het toch wel een erg fijn fietsje 😊

Na een mooie rit, met helaas ook wat regen, kwam het kantoor van mijn nieuwe werkgever in zicht! Een nogal lelijk gebouw uit 1980 🤣 Het stadhuis staat op de nominatie om vervangen te worden, maar voorlopig is het dus mijn nieuwe werkplek!

Het linker gedeelte is wat recenter, de rest dateert uit 1980. Toevallig ook het jaar dat ik zelf in Oosterhout kwam te wonen als kind!

En wat stond er op mij te wachten? Een enorme bos bloemen! Super attent maar niet erg handig om mee te nemen op de fiets… maar het is toch gelukt 😊

EDIT 4 januari:
Hieronder een Veloviewer plaatje om te laten zien welke routes ik heb genomen en vakjes ik heb geraakt.

Het resultaat na slechts één week fietsen naar Oosterhout. Zes keer anders gereden en de koek is nog lang niet op 😊

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s