Naar schoonmoeders…

20171104
Lekker aan de lunch in het leuke oude plaatsje Oudewater

Een mooie rit dwars door Nederland. Perfecte gelegenheid om mijn nieuwe Garmin Edge 25 te testen. Wat een relaxte manier van navigeren! Daar kan ik wel aan wennen!

Ook mijn nieuwe jas getest, een BBB Controlshield BBW-261. Heerlijk warm en goede pasvorm ook.

Mijn eerste wat langere rit op deze fiets. Hij bevalt me echt steeds beter. Stuur, zithouding, stuurgedrag, allemaal prima in orde. Zelfs het Brooks B17 zadel waar ik op mijn andere fietsen steeds na 10 km al zadelpijn had, zit nu prima. Ik ben blij!

Minpunten zijn er ook, zo zit de Ortlieb zadeltas niet mooi op deze fiets. Dat komt door het Brooks zadel met z’n brede rails. Hierdoor hangt de tas steeds naar beneden alsof deze extreem zwaar beladen is. Misschien dit zadel wisselen met het Cambium zadel van mijn Kona vakantiefiets.

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s