Richting Essen

20171111
Eén van de weinige fleurige dingen die ik op deze nattige rit tegenkwam

Leuk rondje van manege Sintels in Rijsbergen. Helaas ongeveer 2 uur druilerige regen… Tussen km 45 en 46 op het “Frans Baantje” de ergste wortelopdruk ooit tegen gekomen! Ik werd letterlijk gelanceerd en daar doen zelfs 60 mm Big Apples helemaal niets tegen!

Voor het eerst de nieuwe Garmin steun voor mijn Edge 25 getest. Werkt super! Heerlijke relaxte manier van rijden. Alleen de breadcrum die je moet volgen op je scherm. Geen zaken als snelheid, gemiddelde of afstand die je afleiden van het doel van iedere fietstocht: genieten!!

Vandaag ook de eerste sportdrank getest. Deze keer eigen merk van AH lemon. Vond het verrassend goed te drinken. Fris, niet te zoet en met een lekker “zuurtje”. Ben benieuwd naar de andere (duurdere) drankjes zoals AA en Aquarius. Of ik er nu veel aan had betwijfel ik maar het is in ieder geval eens wat anders als het “saaie” water dat ik het eerste uur heb gedronken…

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s