Erik fotografeert!

Eén van de foto’s die te vinden zijn op mijn nieuwe blog 😊

Vanaf vandaag heb ik nóg een extra blog erbij: Erik Fotografeert! Ik merkte dat op dit blog steeds meer foto’s terecht kwamen die niets te maken hadden met fietsen… Daarom de knoop doorgehakt en een apart blog gemaakt voor mijn foto-hobby.

Fiets-gerelateerde foto’s vind je nog steeds gewoon op dit blog maar ander werk publiceer ik vanaf nu op Erik Fotografeert!

Met deze post verandert ook de lay-out van mijn posts en blog een beetje, omdat ik vanaf nu gebruik maak van de vernieuwde WordPress editor. Heb ik lang voor me uitgeschoven maar eigenlijk werkt die best fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s