Fiets naar je werk dag

Vandaag, 23 mei 2019, is het weer de jaarlijkse Fiets naar je werk dag. En net zoals de afgelopen jaren heb ik me daar uiteraard voor opgegeven. De afdeling Communicatie van mijn werk wilde op social media hier aandacht voor vragen en in het kader van “verbeter de wereld, begin bij jezelf” leek het hen leuk om een fietsende collega te vragen om als “uithangbord” te fungeren. En je raadt het al, die eer was mij te beurt gevallen šŸ™‚ En dan het liefste met een wat ongewone fiets…

MangoFietsNaarJeWerkDag2019 (3b)
Met de Mango voor het stadhuis van Oosterhout

Dus de afgelopen week hebben we een paar foto’s gemaakt van mijzelf met de Mango voor het stadhuis. Het bericht is vervolgens o.a. geplaatst op LinkedIn. Hieronder een paar van de best gelukte foto’s en het bericht zoals deze is geplaatst op LinkedIn.

LinkedIn
Het berichtje op LinkedIn, mijn “one minute of fame” šŸ™‚
MangoFietsNaarJeWerkDag2019 (1b)
Even lachen voor de foto!

 

Een gedachte over “Fiets naar je werk dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s