Limburg dag 6/7: GeitenGeluk

Mmm, zouden de geiten daar ook zo over denken?

Een combi-post voor dag 6 en 7 in Limburg. Vooral omdat ik gister wéér niet kon fietsen door de regen die de hele dag aanhield. Meer dan een klein rondje wandelen over het park zat er niet in…

Lekker hoor, zo’n weekje Limburg… 😉

Vandaag mijn laatste dag alweer van mijn weekje Limburg 🙁 Een nogal verregend weekje, zeker de laatste paar dagen. Ik heb dus ook niet de ritjes kunnen rijden die ik gepland had… Die ik misschien eigenlijk helemaal niet had moeten plannen, ik ging immers om uit te rusten en niet om te stressen over ritjes die ik nog had willen doen… 😉

Vandaag voor het laatst door de Maasduinen. Was weer genieten 😊

Maar goed, zo zit mijn hoofd nu eenmaal in elkaar. En na drie dagen niet te hebben gefietst, had ik daar sowieso echt wel weer eens zin in!

Dus heb ik vandaag goed de weersites in de gaten gehouden en ben ik via Den Bosch, in plaats van Eindhoven, terug naar huis gereden. Zo kwam ik namelijk langs Gennep (de mogelijke startplaats van mijn laatste ritje) en kon ik ter plekke kijken of het ook echt droog werd rond 10 uur… Dat had Buienradar immers voorspeld!

Het voorwiel in Nederland, das Hinterrad in Deutschland

En, geloof het of niet, ze zaten er deze keer eens NIET naast!! De hele weg naar Gennep regende het maar een paar minuten nadat ik geparkeerd had, werd het droog 😊 En dat bleef het ook nagenoeg! En dus ben ik toch op weg gegaan om mij bestaande cluster te verbinden met de vakjes die ik van de week gereden heb…

Kasteel of Huis Heijen uit de 16de/17de eeuw. Ook dit kasteel is door bombardementen door de RAF vrijwel geheel verwoest maar in 1948 herbouwd met stenen van kasteel Bleijenbeek! Daar ben ik afgelopen zondag langs gekomen 😊

De rit begon lekker met een heel stuk met windkracht 4/5 in de rug! Al snel was ik dan ook Duitsland binnengewaaid…

Daarna begon de weg terug, stevig trappend tegen de wind in maar wel weer door die prachtige Maasduinen! Waar het fietspad door de vele regen van afgelopen week wel erg vaak echt helemaal blank stond…

Vanaf vandaag heb ik dus een “slurf” aan mijn cluster

Het was een lekker ritje, ook omdat het al snel 10 graden scheelde met van de week! En doordat ik nu mijn vakjes heb verbonden, hou ik er ook nog eens een extra goed gevoel aan over 😀

Meer info en foto’s op Strava


En dan resteert nog het schoonmaken van het vakantiehuisje…

Vandaag mijn laatste LEGO-opdracht foto voor Emma. Schoonmaken, daar heb ik een broertje dood aan… gelukkig hielp mini-me me een beetje. Al had hij er zo te zien ook weinig zin in…

Kom maar op met die koffie!!!

En hier nog de foto van gister. Een drukke werkdag voor de boeg met veel tijd achter de computer. Dus kom maar op met een sterke bak koffie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s