Limburg dag 5: wéér niet gefietst…

Kleurloos en verstild… Zelfs in kleur zag het er weinig anders uit…

Vandaag wéér niet gefietst! En ik zat nog wel vol plannen en had mijn agenda vrijgehouden. Maar helaas, het heeft bijna de hele dag geregend hier, pas eind van de middag werd het droog. Dit zijn momenten dat de Mango wel handig is…

Mmm, dit was duidelijk het betere deel van het park! Deze vakantiehuisjes zijn verdorie groter dan ons gewone huis!

Dus dit is de tweede achtereenvolgende blogpost die NIET over een fietsrit gaat… 😳 Je kunt nu dus nog wegklikken 😉

Dat is vast Limburgse spelling 😂

Doordat ik vandaag niet ben gaan fietsen loopt mijn planning wel gevaar. Ik “moet” nu nog twee gaten dichtrijden om een verbinding te leggen vanuit mijn huidige cluster naar het stuk dat ik afgelopen zomer heb gereden in Zuid-Limburg. Dat zijn 3 of 4 ritten. En ik heb nog maar twee dagen 😕

Het idee van deze vakantie was afstand nemen en uitrusten. Dat lukt niet erg… Ik slaap slecht en doordat ik mijn fiets mee heb, “moet” ik ook fietsen van mezelf. Begrijp me niet verkeerd, ik vind fietsen heerlijk, zeker in deze fantastische omgeving! Maar om echt uit te rusten had ik mijn fiets beter thuis kunnen laten achteraf. Nou ja, weten we dat ook weer voor de volgende pandemie 😉

Ik ga nu in ieder geval even lekker lezen en puzzelen 😀

Mijn wandelingetje op Strava


Pfff, gelukkig is er altijd licht aan het einde van de tunnel voor een eenzame verdwaalde alien 👽

Voor Emma’s LEGO huiswerk opdracht heb ik vandaag een alien en een bananenman meegenomen. Ik begin een beetje door mijn inspiratie heen te geraken… Emma heeft me wel de nodige onderdelen meegegeven maar niet met alles kan ik evenveel. Toch zijn ze wel weer leuk geworden 😊

Mini-me bananenman vond het zwemwater toch nèt iets te koud vandaag… brrr…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s