Koersplaat

Mijn Corona ritje aan de muur van mijn thuiswerkplek. Kan ik er dagelijks van genieten 😊

Deze week heb ik mezelf een cadeau gegeven: een poster van één van mijn eigen Strava ritten! Al een paar keer had ik de advertentie van Koersplaat langs zien komen, een bedrijf dat van je favoriete Strava ritje een mooie poster kan maken. En dat leek me wel wat!

“Maar waarom kies je dan niet voor een langere of zwaardere rit?” denk je misschien. Ik had natuurlijk ook de Elfstedentocht of de Ronde van Vlaanderen in kunnen sturen maar daar heb ik niet voor gekozen. Ik heb héél bewust gekozen voor mijn Corona ritje. Het vaste ritje dat ik dit jaar vanwege het virus zó vaak heb gereden. Waarmee ik heb deel genomen aan de #RondjeOmDeKerkChallenge. Een rit die in deze moeilijke tijd een speciale betekenis heeft…

De specifieke versie die ik heb ingestuurd was de rit die ik op 4 december heb gereden. Maar het had dus een willekeurige kunnen zijn, want ik heb deze route inmiddels tientallen keren gefietst.

Op de eerste drukproef bleek vanwege privacy instellingen van Strava een stukje te ontbreken.

Het bestellen ging vlot en korte tijd na de betaling kreeg ik een proefdruk in de mail. Daarin bleek dat mijn rondje geen echt rondje was door de privacy instellingen van Strava. Dus heb ik de GPX van de activiteit gedownload en die opgestuurd. Daarmee was de volgende proefdruk wel helemaal goed. Een paar dagen later stond UPS al voor de deur met een erg goed verpakte poster 😊

De poster ziet er helemaal perfect uit en ik heb hem gelijk opgehangen. Helemaal top!

Te koop bij Koersplaat dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s