Diverse foto’s september 2020

Zoals iedere maand ook nu weer een verzamelpost voor de beste en leukste foto’s die ik neem tijdens diverse ritjes. De meest recente staat steeds bovenaan, vaak voorzien van een link naar Strava voor meer info en nog meer foto’s.

17-9-2020: De eerste keer deels door het donker met een handbike… Even lekker fietsen vóór het werk 😊
16-9-2020: Vandaag zag ik deze Magirus Deutz tijdens een ritje voor het werk, hetzelfde type als ik vorige week in gelogeerd heb!
15-9-2020: Een mooie zachte zonsopgang tijdens een vroeg thuiswerk ritje
3-9-2020: En wéér een prachtige lucht… Ik moet toch eens stoppen met daar foto’s van te maken 😂
3-9-2020: Na twee dagen zonder te fietsen, vandaag weer even naar buiten! Een rondje op de Varna Tour. Toch ook een heerlijk fietsje… Ik weet nog steeds niet welke ik fijner vind: deze of de Quickie
1-9-2020: Soms hoef je niet eens je kamer uit voor een mooi plaatje… Een foto uit het raam van mijn thuiswerkplek waar ik sinds 11 maart werk. Thuiswerken gaat op zich prima maar ik mis mijn dagelijkse woon-werk ritjes wel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s