Sharkweek…

20200630_213543
Een 2008 Quickie Shark S is de nieuwste aanwinst in mijn collectie!

Gisteren heb ik in Zoetermeer deze leuke Quickie Shark S opgehaald! Naarmate ik meer rij op de Varna Tour, vind ik ook steeds meer dingen die ik aan zou willen passen. Een andere crank/groepset, een meer comfortabel zitje en uiteraard een andere kleur om maar een paar dingen te noemen… Sleutelen aan mijn fietsen vind ik ook enorm leuk en ik werk er vaak net zolang aan door totdat ieder onderdeel is zoals ik wil 🙂

En dan is het slim om te kijken of de fiets dat wel waard is. Daarom kwam ik bij deze Shark uit. Dit is een veel modernere fiets met o.a. een SRAM X9 groep, DT-Swiss 240 voornaaf, een mooie brede crank en een extra set nagenoeg nieuwe grote Spinergy Spox achterwielen. Een betere basis dus, en waarschijnlijk ook een wat snellere fiets.

Uiteraard zal ik ook aan deze fiets het nodige moeten/willen doen. Maar eerst maar eens nakijken en afstellen… De zitting kun je bij dit model echt op 15 miljoen manieren monteren! Voorlopig ligt hij echter nog in delen in de auto, te wachten op tijd en beter weer… En ik wil sowieso eerst de Varna Marathoner afmaken want ik kan niet wachten om weer daarop te rijden!

Meer info en foto’s volgen snel.

Een gedachte over “Sharkweek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s