#RondjeOmDeKerk Challenge

Nèt geen 1000 punten 😂

Sinds begin april deed ik mee aan de #RondjeOmDeKerkChallenge. Dit is onderdeel van de Long term NL challenge, een initiatief van Frank van Moorsel. Ik heb hier al eerder kort over geschreven. Op zijn website kun je zien welke gemeenten je al hebt “gehaald” in o.a. NL en België. Een soort vakjes vullen op macro niveau dus!

Voor deze Corona-tijd had Frank een nieuwe challenge opgezet die je stimuleerde om, conform het advies van de overheid, zoveel te rijden in je eigen en de aangrenzende gemeenten. Letterlijk een rondje om de kerk dus! Voor iedere kilometer kreeg je een punt. Ritten die te lang waren (> 75 km) of buiten de betreffende gemeenten vielen, telden niet mee.

Ook de mooie Biesbosch polder ligt in een aangrenzende gemeente en die heb ik dus meermaals opgezocht 😊

Dit paste precies bij mijn eigen Corona-ritjes die ik sinds half maart reed. En daarom vallen ook veel van mijn ritten sindsdien binnen de #RondjeOmDeKerkChallenge 😊 Slechts één rit was te lang, mijn Liberation Ride en een paar gingen er over de grens heen. Maar desondanks heb ik dus 999 punten bij elkaar gefietst en gehandbiked!

Helaas is de challenge nu afgelopen al zal ik, zolang ik thuis moet blijven werken, zeker nog doorgaan met mijn Corona-ritjes. Inclusief mijn handbike-ritjes staat de teller nu al boven de 50…

Bedankt Frank voor het mogelijk maken van deze leuke challenge Meer info op zijn website: Long term NL challenge

Een gedachte over “#RondjeOmDeKerk Challenge

  1. Ik heb bewondering voor dat je ondanks dat je een fietsliefhebber bent de regels hebt gerespecteerd en in jouw eigen omgeving bent blijven rijden. Dit in tegenstelling tot een boel mensen die stad en land doorkruist hebben.

    Een hele mooie score!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s