Veel Vlaamse Vakskes Vullen

Iemand nog een worteltje?

Vandaag had mijn dochter om half 8 ’s ochtends al een bosrit vanuit de manege in Rijsbergen. Een perfect excuus voor een mooi ritje in het Vlaamse land! Rondom Rijsbergen lagen nog een aantal “onontgonnen” vakjes, met name dus bij onze zuiderburen. Dus daar een leuk rondritje doorheen gepland!

Er zaten ook een aantal mooie onverharde stukken in de route, smullen met de trike!

Het begon al goed met een stukje gravel, ook onderweg werd ik meermaals blij verrast door mooie onverharde delen. Met de trike is dat gewoon erg leuk, in een lage versnelling ploegt die echt overal doorheen 🙂

Zeer ernstige wortelopdruk op de Van Gogh route. Dat vind ik dus echt niet leuk!

De route voerde door de Vlaamse polders met vooral veel maisvelden, wegen van betonplaten, en heel weinig verkeer. Ik heb volgens mij maar één andere fietser gezien in de eerste twee uur van mijn rit!

Uitkijktoren “de Klot” net over de grens. Vanaf een afstandje zag het er uit als een simpel stapeltje gipsbetonblokken maar van dichtbij was het een mooie uitkijkpost met veel informatie over o.a. turfwinning en de tweede wereldoorlog

Na afloop bleek dat ik maar liefst 28 vierkantjes heb gereden 🙂 Maar ik heb vooral heerlijk gefietst!

De zonsopgang was echt magistraal. Deze foto heeft mijn dochter gemaakt terwijl ik zelf een foto stond te maken 🙂

Meer info en foto’s op Strava

2 gedachtes over “Veel Vlaamse Vakskes Vullen

  1. Je gaat goed vooruit met de vakjes Erik! 👍 Ik heb laatst 300 nieuwe vakjes in 1 rit gereden 💪😊, maar daar moest ik wel 600 km voor fietsen 🚴 😂.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s