Verrassende en verboden paadjes

Volgens de Strava routeplanner was hier toch echt een overgang… Gelukkig is de trike niet zo zwaar 😉

Vanochtend vroeg vertrokken, in de regen, om vakjes te gaan vullen. En dat is gelukt, maar liefst 16 heb ik er kunnen aftikken en mijn max square is inmiddels gegroeid naar 8×8 😊!

Ook voor mij bekende plekken, zoals deze bromtol in Oosterhout, waar ik met de auto vaak langs kom, bleek ik met de fiets nog nooit bezocht te hebben!

Ik begin dat vakken vullen steeds leuker te vinden, je komt echt op plekken waar je niet eerder bent geweest ook al liggen deze soms praktisch “in je achtertuin”! En omdat ik net begonnen ben, gaat het nog relatief snel. Hoe groter je cluster wordt, hoe verder je immers moet rijden voor je eerste lege vakje…

Ik ben ik weet niet hoe vaak lángs dit bruggetje gereden zonder erover heen te gaan. Nu dus wel gedaan en ik werd beloond met een prachtig pad!

Vanochtend heb ik dus een prachtige rit gereden over veel paden die ik niet kende. De regen en de harde wind mocht de pret niet drukken. Ik heb ook een aantal zandpaden gehad en ik heb zelfs mijn trike een keer over het spoor moeten tillen 😲…

Het mooie stadhuis van Geertruidenberg waar we alweer bijna 20 jaar geleden getrouwd zijn. Dat was ook met een driewieler trouwens, zo’n Sisi karretje!

De Strava routeplanner bevalt me trouwens beter dan gedacht. Hij is zeker niet zo goed als andere planners (zie de niet bestaande spoorwegovergang hierboven…) maar je kunt wel eenvoudig een rit plannen door nog te bezoeken vakjes.

Uiteraard ben ik even helemaal los gegaan 😁

Door de regen en de rotzooi op de weg zagen mijn trike en ikzelf eruit om op te schieten… Ik proef het zand nog tussen mijn tanden… Gelukkig bood de tuinslang uitkomst. Spatborden zijn wat dat betreft geen luxe maar toch stel ik dat zo lang mogelijk uit. Zonder ziet de trike er gewoon zoveel stoerder uit!

Nog een bord maar nu minder plezierig… Deze heb ik veel gezien vandaag op industrieterrein Moerdijk

Vanmiddag vol goede moed richting industrieterrein Moerdijk getogen om ook daar nog even de 3 ontbrekende vakjes in te kleuren. Helaas kwam ik van een koude kermis thuis…

Het terrein van Shell Moerdijk was nóg groter dan gedacht en volledig verboden toegang! Op geen enkele manier kan ik dat vak legaal vullen. Ook de jachthaven van Noordschans in het aanliggende vakje, bleek eigen terrein, heel anders dan de haven van Drimmelen waar ik vanochtend was.

Zicht op Shell Moerdijk in de verte… Veel dichterbij kom ik vooralsnog niet

Dus de score was vanmiddag slechts één enkel vakje. Desondanks wel lekker gefietst en toch weer op plaatsten gereden waar ik niet eerder geweest was 😊

Ik heb ook gemerkt dat de kogelkoppelingen van de stuurstang speling beginnen te vertonen. En volgens mij zijn er niet stelbaar. Dus dat is wel vervelend. De trike stuurt niet meer zo strak als eerst. Daar zal ik dus snel iets aan moeten doen.

Meer info en foto’s op Strava (ochtendrit en middagrit)

Een gedachte over “Verrassende en verboden paadjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s