Bedankt Winnifred, Emma en Jasper!

Toch nog een heel aardig rondje, zeker met temperaturen van ruim boven de 30 graden!

Ik wil bij deze mijn echtgenote Winnifred en mijn kids Emma en Jasper bedanken! Ik vond het ontzettend leuk toen ik in mei voor mijn verjaardag een korte fietsvakantie met het hele gezin kado kreeg en ik heb er dan ook met volle teugen van genoten!

En Emma en Jasper, ook al hadden jullie er vooraf toch niet zoveel zin in, jullie hebben je er kranig “doorheen geslagen” en stiekem vonden jullie het hopelijk toch wel leuk šŸ˜‰ Ik ben trots op jullie!

We hebben een hoop gezien en gedaan!

Kijk hieronder nog eens terug naar de vijf dagen van ons avontuur:

Dag 1: over kastelen en trekkershutten
Dag 2: over kaas, kaas en nog eens kaas
Dag 3: over het Geofort en een gesloten restaurant
Dag 4: over de Albert Heijn en de eerste klim
Dag 5: over bejaarde paarden en de Kneet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s