Ritje voor het goede doel

fonds-gehandicaptensport-logo
De IJsselmeerchallenge die ik op 19 augustus a.s. ga rijden, haalt geld op voor het fonds gehandicaptensport, een prachtig goed doel! In een mail die ik onlangs van de organisatie kreeg, las ik dat er van de deelnemers wordt verwacht dat ze een sponsorprofiel aanmaken en dit delen. Met als doel minimaal 100 euro op te halen. Dat had ik me niet als zodanig gerealiseerd bij mijn inschrijving…

Ik ben niet zo van de “charity rides” maar wie “A” zegt moet ook “B” zeggen en ik heb alsnog een profiel aangemaakt en deel dat bij deze! Dus mocht net als ik vinden dat iedereen een kans moet hebben om te sporten, dan kun je wat doneren via mijn sponsorprofiel.

Tegenprestatie…
Ik heb me ingeschreven voor de 150 km. Maar als de donatieteller vóór 19 augustus alsnog op 100 euro of meer staat dan doe ik daar als tegenprestatie nog 50 km bij en rij ik die dag de 200 km! Dat zou, buiten de elfstedentocht, mijn langste dagafstand ooit zijn…

En uiteraard schrijf ik er weer een mooi verhaaltje over op dit blog! Dus kom maar op met de poen 😉

3 gedachtes over “Ritje voor het goede doel

  1. Ben bang dat je gelijk hebt Roef… Ik heb ook pas erg laat begrepen dat die sponsoring erbij hoorde, anders had me niet ingeschreven. Ik hou er niet zo van om te schooien voor een bijdrage, ik vind dat eenieder zelf moet kunnen bepalen welke goede doelen men steunt.

   Maar ja, ik had me nu eenmaal al ingeschreven en daarom heb ik toch een poging gewaagd door het verzoek te delen op meerdere plaatsen. Helaas loopt het idd niet storm… ondanks dat het echt een goed doel is!

   Jij in ieder geval heel erg bedankt voor je bijdrage!

   Groeten, Erik

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s