Op naar het land van Bartje!

Gelukkig hou ik wel van bruine bonen 🙂

In het weekend van 9 en 10 juni vieren mijn ouders hun 50 jarig huwelijk! Ze hebben ons gevraagd om dit met hen te vieren met een gezamenlijk weekendje weg, daar zeggen we uiteraard géén nee tegen! De locatie is Hof van Saksen geworden in Nooitgedacht, Drenthe. Omdat ik graag nog een paar dagen wilde fietsen (en dan wat relaxter dan tijdens mijn Elfstedentocht avontuur), was de keuze om naar Drenthe te fietsen snel gemaakt 🙂

Een andere dappere keuze die ik gemaakt heb is dat ik ga kamperen. En wel op natuurkampeerterreinen. Back to basic dus met een klein tentje en een slaapmatje. De enige concessie die ik voor deze paar dagen doe is dat ik mijn kookgerei thuis laat. Ik zorg er wel voor om onderweg af en toe een salade o.i.d. te eten en hou het verder bij brood etc.

Mijn route is ca. 450 km lang en is een combinatie van een aantal LF fietsroutes die de loop van een aantal rivieren volgt zoals de Linge en de Vecht. Door de betrekkelijk kleine dagafstanden van ca. 80-100 km, hou ik meer tijd over om onderweg te stoppen voor een leuk museum, kasteel of stukje natuur 🙂 Ik ga met de trike met de Extrawheel trailer die ik ook achter de Shockproof heb gebruikt tijdens de Fietselfstedentocht.

Uiteraard heb ik er enorm veel zin in! Hopelijk zit het weer een beetje mee, de voorspellingen zijn in ieder geval goed 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s