Je kunt ook vallen met een trike…

Gelukkig maar oppervlakkig…

Vandaag ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik met mijn trike wel degelijk kan vallen… Ik was, na het monteren van een stuurdemper, even wat achtjes aan het oefenen. Steeds sneller en steeds kortere bochtjes. En dat ging op een gegeven moment TE snel…

Daar ging ik en als je gaat dan ga je… Dus ik lag op de grond met een schaafwond en een gedeukt ego. En een trike waarvan het rechter voorwiel ontwricht was šŸ˜¦ Het beetje toespoor was veranderd in een sterk uitspoor. Verder geen beschadigingen maar de hele boel kon weer uit elkaar om de rechter voorwielophanging te richten… De rechterbevestiging van de spoorstang bleek inderdaad een behoorlijke opdonder te hebben gehad.

Maar goed, het is allemaal prima gelukt en de trike staat weer in elkaar. En in ieder geval weet ik nu wat ik vooral NIET moet doen šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s