Klaar voor de Elfstedentocht…

SPklaarvoor
Mijn fiets en ik zijn er klaar voor!

Over twee dagen is het zover, dan rij ik naar Friesland voor mijn eerste Fietselfstedentocht! Heen in twee dagen, dan de tocht en dan terug in twee dagen. Totaal ca. 750 km in vijf dagen. Ik vind het best wel spannend, wordt het leuk of alleen maar afzien? Of een combinatie? En HET grote vraagpunt, hoe houdt mijn knie het?

Mijn “roadtrain” staat trots te blinken in het zonnetje!

Ben ook erg benieuwd hoe mijn nieuwe extrawheel trailer gaat bevallen. Met het kleine 406 achterwiel zitten de tassen wat dicht bij de grond maar een stoeprandje af gaat nog net. En veel groters hoop ik niet tegen te komen.

Mijn routes zijn als volgt:

  • Heen van Moerdijk naar Kortenhoef (waar ik slaap bij schoonmoeders) westelijk langs Utrecht
  • Van Kortenhoef naar Nijhuizum (waar ik overnacht in een trekkershut) helemaal langs de oostrand van het Marker- en IJsselmeer
  • Dan de elfstedentocht
  • Terug van Nijhuizum naar Kortenhoef via de westrand van het Markermeer nadat ik het veer Stavoren-Enkhuizen heb genomen
  • Vanuit Kortenhoef terug naar Moerdijk aan de oostkant van Utrecht via een deel van de Utrechtse Heuvelrug

Het zouden mooie routes moeten zijn, ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s