Seizoensstart OpDieFiets toerclubje

José, Theo, Ineke, Amber en ik, het clubje van vandaag (foto: Ilona Rullens)

Vandaag met z’n vijven de openingsrit van het seizoen van het OpDieFiets toerclubje verreden vanuit Made. Niet zo heel veel deelnemers maar dat mocht de pret niet drukken 🙂 Ik mocht wegkapitein spelen, een rol waar ik nog aan moet wennen… En mijn navigatie blijkbaar ook want ik stuurde het groepje wel erg vaak de verkeerde kant uit…

Bij het riviertje de Donge werden we verrast door een stukje gravel, dat ging op zich prima. Daarna werd het echter een single track van zand, ging ook goed maar was ook voor mij een verrassing! Dat krijg je met een route die je vanaf papier (of een computerscherm) uitzet… Het was wel een erg mooi stuk langs het water!

Vanaf dat punt zijn we rechtstreeks naar Rullens terug gefietst omdat één van de deelnemers last kreeg van een blessure.

Al met al een leuk ritje gemaakt met perfect fietsweer!

Meer info op Strava

Een gedachte over “Seizoensstart OpDieFiets toerclubje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s