Langs het Veerse Meer

20180422_212000
Dat past maar net!

Op de voorlopig laatste mooie avond een leuke rit gereden langs het Veerse Meer, het kanaal door Walcheren en de Zeeuwse polders. In Veere moest ik het water over en ik wist dat er voor fietsers twee sluizen waren die je kunt gebruikten als brug. Maar zou dat ook passen met de trike….? Nou, net dus! Aan beide kanten enkele centimeters speling maar het ging šŸ™‚

20180422_191513
Een stel erg nieuwsgierige (of dorstige…) koeien. Op de achtergrond het Veerse Meer

Op het stuk langs het Veerse Meer, een erg mooi fietspad dat ik deze keer gereden heb tot Arnemuiden, helemaal niemand tegengekomen… De fikse wind zal wel de reden geweest zijn, die drukte ook mijn gemiddelde danig! Zeker op het stuk langs het kanaal door Walcheren speelde hij ook mij parten. Maar het fietsplezier was er niet minder om.

20180422_212619
Tegen het einde van de rit werd ik nog getrakteerd op een mooie zonsondergang

Opvallend: het rijden op de trike drukt mijn gemiddelde hartslag flink omlaag. Die schommelt nu rond de 130 slagen terwijl deze op mijn gewone fiets minimaal 20 slagen hoger ligt. M5 heeft dus wel gelijk met zijn credo “Meer Meters Met Minder Moeite”! Overigens kwam ik nog langs M5 in Middelburg šŸ™‚

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s