Even twee bidons halen voor mijn Shockproof

20180407_113936
Mmm, die “recreatieve routes” volgens mijn routeplanner zijn wel heel erg “recreatief”…

Vandaag in Rucphen bij Martens Tweewielers twee nieuwe rode Cube bidons opgehaald voor de Shockproof. Over de bidons hier meer info.

Gaf me mooi even de kans om de Union nog een keer te proberen voordat ik er op 8 april de Ronde van Arnhem op ga rijden. Geen problemen daar, de fiets hield zich zoals vanouds prima. Ook mijn Dromarti’s reden weer prima. Ik had me we wel te warm aangekleed, dat is met dit weer zo moeilijk in te schatten…

De route was erg mooi maar ook wel heel toeristisch. Erg veel onverhard met soms diepe plassen. Ik kwam meer mountainbikers tegen dan wielrenners, dat zegt genoeg. Volgende keer toch eens kijken of in onverhard kan uitzonderen bij het plannen van mijn route…

20180407_143611
Erg netjes en handig!

Bij thuiskomst was mijn nieuwe “bananen” fietsshirt er en mijn startnummerhouder. Iedere keer dat gedoe met tie-wraps voor de startnummers van toerritten is ook maar behelpen. Snel even gemonteerd op de Union voor de Ronde van Arnhem. Best chic al zeg ik het zelf 🙂

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s