Waar is mijn korte broek?

Iemand nog een stammetje nodig?

Toen ik om half 10 vertrok voor dit ritje was het al 10 graden! Wat een verschil met precies een week geleden toen ik door de sneeuw reed…

Via Breda (tevergeefs bezoekje aan LTE ligfietsen, was nog gesloten) naar Baarle-Hertog gefietst. Rustig gereden. Echt een enorm lang stuk rechtdoor het bos gefietst. Een pad dat begon als strak asfalt ging over in losliggende stoeptegels en eindigde in kilometerslang gravel. Soms voelde ik mijn achterwiel opzij stappen… Er lag veel net gehakt hout, mooi voor een foto šŸ™‚

Daarna een stuk polder en een flink stuk door Belgiƫ gereden. Je merkt toch gelijk dat je in Belgiƫ bent. Veel beton wegen met van die naden en kapitale huizen (van gevluchte Nederlanders).

Langs de benedenloop van de Mark

Vanaf daar wilde ik de benedenloop van de Mark volgen maar dat pad was afgesloten vanwege kapwerkzaamheden. Eigenwijs als ik ben besloot ik de afzetting te negeren maar ik kon er echt niet langs. Hetgeen me dus op een flink stuk terugrijden kwam te staan… Maar heb nog wel een mooie foto kunnen maken van de “watervallen” in de Mark šŸ™‚

Tot slot kwam ik nog langs de Galderse Meren. Dat zijn twee voormalige zandwinputten onder Breda. Heb daar vorig jaar nog met collega’s een MTB clinic gevolgd, erg mooie omgeving!

Toen in terugkwam was het 17 graden… Ik had allang spijt dat ik mijn lange broek had aangedaan… De lente is nu echt in het land!!

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s