Mijn nieuwe frame is er… ook krom :(

20180306_1
Voor de tweede keer wordt er een trike frame afgeleverd

Vandaag werd eindelijk mijn nieuwe frame voor mijn KMX trike project afgeleverd. Het eerste frame bleek helaas krom te zijn… Het kostte de nodige emails en een paar weken wachttijd maar nu er dus toch een nieuw frame afgeleverd 🙂

Hopelijk is dit frame wel recht… Ze gaven aan dat ze het deze keer vooraf gecontroleerd hadden.

Aanvulling 9-3-2018
Nou dus niet! Ondanks het inderdaad te zien is dat ze er een wiel in hebben gezet ter controle, hebben ze toch echt niet goed gekeken. Ik heb het frame opgemeten met meetlint en (laser) waterpas en het is zeker niet recht :(.

Als je goed kijkt zie je waar de snelspanner hoort te zitten en hoeveel hij naar beneden moet om de scheefheid van de vork op te vangen
Maar dan zit de boel ook wel recht

Het is wel niet zo krom als het andere en is wel te gebruiken met wat modificaties denk ik. De uitlijning in de lengterichting is wel een stuk beter.

Nu maar eens goed nadenken wat ik ermee ga doen. Ik kan ze allebei terugsturen maar ik heb er weinig vertrouwen in dat een derde frame wel recht is. En geld terug is ook niet direct een optie omdat ik al veel heb geïnvesteerd in de andere onderdelen.

Pfff….

Volg mijn trike project hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s