Liggend forenzen… te lang geleden…

Prachtige zonsopkomst in de polder net boven Terheijden

Het is niet mijn bedoeling al mijn woon-werk ritjes op dit blog te gaan opnemen maar die van vandaag was een beetje speciaal… namelijk voor het eerst sinds de herfst weer eens met de ligfiets naar het werk! Had weinig zin om uit bed te komen en was daarom pas later weg. Maar daardoor was het al wel licht toen ik weg ging en kon ik dus met de ligfiets 🙂

De Kleine Schans in Terheijden, een vestingwerk uit de tachtigjarige oorlog

Op de terugweg even gaan kijken bij de Kleine Schans. Ik kom daar al jaren regelmatig langs en mijn vrouw haalt vaak bakspullen in de molen op de foto. Maar bij het vestingwerk zelf was ik nog nooit geweest…

Meer info en foto’s op Strava: ochtend en avond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s