Rondje “zere knie”

20180204
Kiekje langs de Koekoekendijk naar Zevenbergen

Vanochtend klein rondje gereden op de Koga met mijn oude Shimano schoenen. En wat denk je, géén last. Ik voelde mijn knie wel licht maar ik denk dat dat meer kwam omdat ik er de hele tijd op zat te letten. Zouden het dan toch mijn schoenen/plaatjes zijn? Deze klikten echt veel makkelijker in in ieder geval. Komt waarschijnlijk door de grijze plaatjes met meer speling…

Later in de middag toch mijn knie gaan voelen 😦 Maar wel op een andere manier als voorheen. Geen pijn aan de zijkant maar in heel mijn knie. Niet echt sterke pijn, beetje op de achtergrond.

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s