Winderig ritje met krulletjeskoeien!

20180128
Super schattige “gepermanente” koeien onderweg in Made

Vanmiddag een winderig ritje gedaan via Drimmelen en Made. De Shockproof schakelt nu echt als boter met de X9 long cage derailleur 😊 Helaas ratelt hij wel een beetje op het kleine blad in de voorderailleur maar dat kan haast niet anders. Die zit met het 61 tands grote blad echt aan zijn max… en staat daarom aan de hoge kant afgesteld voor het kleine blad met de ratel tot gevolg.

Van mijn knie gelukkig/tot mijn verrassing weinig last gehad. Tot 16 km nergens last van. Toen leek het of er ineens een pijl door mijn been werd geschoten. Au! Daarna weer ruim 10 km nergens last van. Toen nog één keer een wat lichtere scheut en toen weer een kleine 10 km niets. En ik heb er best hard aan moeten trekken met de wind die er stond. Ik had mijn Dromarti’s aan maar ik vraag me af of het daaraan lag dat ik minder last had.

Onderweg een paar mooie plaatjes geschoten van de locatie waar we alweer bijna 20 jaar geleden onze trouwfoto’s hebben gemaakt. En ik kwam langs een kudde allerschattigste krulletjeskoeien. Echt “supercute” zoals mijn dochter zou zeggen…

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s