Een nieuwe crank voor de Kona

20180121
Het prachtige oude stadhuis van Klundert

Na de vakantie bleek dat ik in de heuvels in Frankrijk en Duitsland met de 1×10 (39 voor en 12-27 achter) toch wat versnellingen tekort kwam om comfortabel te kunnen klimmen. Daarom nu een 36/26 crank gemonteerd. En dat werkt prima. Op vlak land rij ik meestal 36×17 met zo’n 27/28 km/u kruissnelheid. Daarmee heb ik nog voldoende in reserve aan zwaardere verzetten.

Helaas vandaag alweer na een paar km last van mijn linker knie. Weer zoveel dat ik het noodgedwongen na een km of 25 voor gezien hield ☹

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s