Langs de Mark

20171125
Mooie lichtval!

Mijn rit van 14 oktober herhaald maar nu met de klok mee. Daar kon mijn Garmin Edge 25 niet mee overweg want hoewel de navigatie het wel deed, werkte de “turn-by-turn” navigatie niet… Desondanks kon ik er prima mijn ronde mee rijden.

Vandaag Aquarius geprobeerd. Minder zuur dan AH eigen merk en het drinkt ontzettend lekker weg. Prima drankje!

Ondanks dat het maar zo’n 3 graden was, heb ik het niet koud gehad. De combi van het Futurum ondershirt en het B’twin bovenshirt werkt goed. Ook de onderhandschoenen werken prima. De GripGrab overschoenen werken gewoon niet naar behoren. Ze houden mijn schoenen weliswaar schoon en droog maar echt warm zijn ze niet. Ook zijn de teenbandjes al zichtbaar aan het slijten.

Al met al een fijne rit met fantastisch weer!

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s