Rillen in de “ijsgrotten”

20170809_3
Beetje wazige, snelle foto, ineens stonden er meerdere auto’s te wachten…

Mooie rit vanuit de “IJsgrotten” in Vercel naar Besancon. Grotten vielen enorm tegen, deze werden o.a. door de ANWB geadverteerd als grotten waar een soort “eeuwige sneeuw/ijs” in zou liggen maar het waren dus grotten waarin restanten van de ijstijd waren gevonden… En dat met een gids die alleen Frans sprak, zichzelf erg grappig vond en enorm langs van stof was… We zijn er vroegtijdig tussenuit geknepen 😮

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s