Rondje met Liever Liggend Gouda

20170806_2
Met plakband van een behulpzame voorbijganger kom je een heel eind

Mooie rit met Liever Liggend Gouda. Helaas brak op de heenweg mijn navigatiehouder af. Wat nu? Gelukkig kwam er een mevrouw langs die me wel wilde helpen. Bij haar thuis kwam ze aandragen met diverse soorten plakband en daarmee kon ik de navigatie zodanig vastplakken dat ik de rit uit kon rijden. Helaas gaf de batterij 20 km voor het einde de geest zodat de Strava registratie van mijn langste rit tot dusver (ca. 160 km) niet volledig is 😦

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s