Wielrenclinic “OpdieFiets”

20170708_1
Mijn trouwe Union tussen al het aluminium

In juni/juli 2017 heb ik deelgenomen aan een wielerclinic van OpdieFiets uit Made. Op een aantal opeenvolgende zaterdag werd een groep beginnende (en ook wat meer gevorderde) fietsers de fijne kneepjes van het wielrennen bijgebracht. Zaken als het rijden in een groep, rem- en bochtentechniek en onderhoud van je fiets kwamen aan bod. En natuurlijk werd er ook iedere week een lekker stukje gereden.

20170708_2
Even juichen voor de camera

Uit de clinic is een wielerclubje ontstaan dat iedere zaterdag een rondje rijdt van ca. 2 tot 2,5 uur met niet te hoge gemiddelden volgens het “samen uit, samen thuis” principe. Erg leuk en ik hoop dan ook dat dit zal blijven bestaan op de langere termijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s