Fietsvakantie op de Veluwe met z’n allen

20170605_1
Mijn kids zijn klaar voor het grote avontuur!

In het voorjaar van 2017 voor het eerst met het hele gezin op fietsvakantie geweest. De rit ging over de Veluwe en we hebben deze gereden in meerdere etappes. Helaas hebben we erg slecht weer gehad en door de regen waren we genoodzaakt om meerdere etappes flink in te korten. Desondanks hebben we veel plezier gehad en leuke en mooie dingen gezien. De Veluwe is echt ontzettend mooi om te rijden, zeker ook met de heuveltjes hier en daar.

Penthouse
Mijn 1×10 Kona Penthouse op de Posbank

Uiteraard de Posbank gedaan. Wel solo, op de dag dat we hem met z’n allen zouden doen regende het pijpenstelen. De 1×10 overbrenging (42 voor, 12-27 achter) schiet hier echt tekort. Later toch maar weer eens terugbouwen naar 2×10.

20170605_4
Dramatische luchten
20170606
Het enige juiste moto voor fietsers
20170610
Da’s pas een grote paddenstoel!
20170608
Een van de leuke huisjes waarin we sliepen
20170605_3
Jasper is er klaar voor!
20170603
Even stoppen langs de IJssel

Helaas heb ik verder geen dagboek en Strava registratie bijgehouden van deze vakantie. Iets wat ik bij een volgende fietsvakantie zeker wel ga doen. Want dat er nog meer fietsvakanties zullen komen is iets wat voor mij als een paal boven water staat!

Meer foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s