Morty toertocht Middelburg

20170528
Mijn eenzame stalen ros bij de start…

Vandaag mijn eerste georganiseerde toertocht meegereden. De Morty toertocht in Middelburg. Met deze tocht wordt geld ingezameld voor het Jeugdsportfonds Zeeland. Ik had gekozen voor de 60 km en dat ging prima. In beide etappes heb ik meegereden met een groepje en dat ging lekker. Achteraf bedacht heb ik wel veel achteraan gehangen en geen kopwerk gedaan. Nooit eraan gedacht dat dat gebruikelijk is….

Ik vond het in ieder geval leuk. En na de ervaring van de wielerclinic en het zaterdag ochtend toerclubje zal ik zeker vaker een toertocht meerijden.

Meer info en foto’s op Strava

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s